Formules op maat
van evenementen

De Lamme Goedzak kan ook gereserveerd worden voor vaarten buiten het seizoen, voor evenementen of als feestlocatie voor je teambuilding, verjaardagsfeest of een ander evenement. De Lamme Goedzak biedt ruimte aan 170 personen, is voorzien van een binnenruimte met volledig uitgeruste bar. Ook het bovendek is voorzien van een bar, het zonnescherm biedt op zonnige dagen de nodige schaduw. De Lamme Goedzak is voorzien van de nodige sanitaire voorzieningen.

162

Combineer met
De Blauwe Zaal

Een evenement op de Lamme Goedzak valt zeer goed te combineren met de activiteiten op het domein De Blauwe Zaal. Naast de paardensport is er heel wat te beleven.

Je kunt er je vakantie doorbrengen met je paard of tussen de paarden. In Hoeve De Blauwe zaal geniet je van een comfortabel verblijf in het platteland in één van de vijf elegante gastenkamers, van de gezellige ambiance in het authentieke clubhuis of van het prachtige uitzicht op het zonnige terras.

Fotoshoot blauwezaal 1

Geniet van de
lokale Mérula wijn

Op de Lamme Goedzak wordt de Belgische kwaliteitswijn Mérula geschonken. Dichtbij het traject van de Lamme Goedzak, op het domein De Blauwe Zaal, ontdek je ook het wijndomein van de Belgische kwaliteitswijn Mérula.  Eén van de wijngaarden bevindt zich op de site en in de gloednieuwe wijnwinkel, dat uitblinkt met zijn strak design, proef je de wijnen van Mérula.

Je evenement op de Lamme Goedzak kan eveneens gecombineerd worden met een bezoek aan het wijndomein en een degustatie van de wijnen in de wijnwinkel.

25

Neem contact
op met ons

Wens je meer informatie of had je graag een reservatie gemaakt?

Stuur dan een mailtje naar 
office@lammegoedzak.com
of bel naar +32 (0)471 19 40 05  of gebruik het invulformulier.